Ontzorging in bureaucratie

Sandor Kruiswijk, Banden Service Kruiswijk, Wij zitten al jaren krap in de huisvesting en daardoor ben ik ook al jaren aan het zoeken naar een passende bedrijfshal in Heeten. Nu kreeg ik het aanbod voor een mooie woon werk kavel op het industrie in Heeten, dus ik dacht, we gaan ervoor. De bank gebeld en gevraagd naar de mogelijkheden, maar de bank kwam alleen maar met moeilijke vragen. Je moet dit laten zien en een taxatie zus etc. Daarna een andere bank, die aangaf dat ik op internet maar een formulier moest invullen!!!

Afijn ik werd er alleen kriebelig van, want ik weet precies wat ik wil, maar heb geen affiniteit met de bureaucratie. Grote probleem is dat ik als klein ondernemer,  als montagebedrijf werk, maar daarnaast als instructeur/docent als zzp-er werkzaam ben.  Vul dat maar eens in een standaard formuliertje. Met andere woorden: Hoe ga ik dit verhaal brengen bij een bank?

Richard heeft mijn verhaal aangehoord en de zaken bekeken en gaf aan dat mijn wensen makkelijk haalbaar zijn mits deze goed onderbouwd worden richting een bank.

Nog geen 2 weken later, was Richard in onderhandeling en kort daarna hadden we de toezegging dat er een offerte zou volgen. Richard heeft de 2 banken uit onderhandeld met de wensen, zoals ik die had en heeft voor mij de communicatie gedaan, zodat ik gewoon bezig kon zijn met mijn bedrijf. Wij hebben de zaken nu zo geregeld, zoals we het zelf wilden, dankzij de input van Richard.

Ik kan Grip op je Bedrijf van harte aanbevelen. Richard is zijn geld dubbel en dwars waard!