Financieringsspecialist en Financieel Adviseur voor het MKB

Inzicht in de financiële situatie van je bedrijf?

Een gezonde onderneming heeft een gezonde en vitale ondernemer nodig om te overleven in een continue veranderende omgeving. Grip op je Bedrijf heeft samen met een aantal van haar netwerkpartners de Vitaliteitsscan ontwikkeld. Op basis van een interview met de ondernemer(s) op de gebieden Ondernemer, Financieel, Organisatie en Personeel krijg je als ondernemer snel een beeld van de sterke en minder sterke punten binnen je onderneming. Dit helpt je om de juiste prioriteiten te stellen in de drukte van de alledag.

De Vitaliteitsscan is onderdeel van de Strategie Sessies van Grip op je Bedrijf. De Vitaliteitsscan kan ook als losse dienst worden afgenomen. Je éénmalige investering is in dat geval EUR 195,00 (ex btw).

Vitale Ondernemer model

Vitaliteitsscan

Als ondernemer ben je ooit gestart met een prachtig idee en ben je vol vuur gegaan om je bedrijf op te bouwen. Naast de vele voordelen van het ondernemerschap, kom je langzamerhand ook achter de lastige zaken. Als ondernemer houdt je vaak vele ballen in de lucht en ben je zelf vaak de sluitpost. En loopt daardoor het risico om opgebrand te raken.
Uit onze ervaring met ondernemers blijkt hoe lastig het is om zelf  op tijd stil te staan bij de lange termijn ontwikkeling van je bedrijf. Daarom heeft Grip op je Bedrijf samen met de specialisten van Mekander, de Vitaliteitsscan ontwikkeld. In deze scan komen alle facetten van het ondernemerschap aan de orde. Op basis van een gestructureerd interview, krijg je in één oogopslag een beeld van de sterke en verbeterpunten voor jezelf en je onderneming. Dit helpt om vitale keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen in de drukte van alledag.