Financieringsspecialist en Financieel Adviseur voor het MKB

Een helder en duidelijk ondernemingsplan?

Je businessplan, ook wel ondernemingsplan genoemd, is je houvast voor het opzetten en de groei van je onderneming. Door je bedrijfsgegevens, je verwachtingen (prognoses) en je investeringswens goed in beeld te brengen krijg je een inschatting of jouw plan haalbaar is. Dit plan is cruciaal voor het al dan niet verkrijgen van een financiering.

Banken en andere financiers besluiten op basis van je businessplan of ze je een lening willen verschaffen of niet.  Sterker nog, veel financiers zien het plan als eerste toetsmoment. Is het plan in de ogen van de financier onvoldoende, dan krijg je geen kans om je plan persoonlijk toe te lichten!

De praktijk heeft aangetoond dat je eerder financiering krijgt voor je businessplan als dit gecheckt is door een onafhankelijke deskundige. Grip op je Bedrijf helpt je hier graag bij.

Financieringsscan

Heb je al (een groot deel) van je plannen opgesteld. Laat deze dan door Grip op je Bedrijf beoordelen voordat je ze naar mogelijke financiers stuurt. Want wat in relaties geldt, geldt zeker ook voor zakelijke financieringsaanvragen: je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!

Voor slechts € 145,00 (ex btw) geeft Grip op je Bedrijf je een goed beeld van de volledigheid en haalbaarheid van je plannen. Daarnaast krijg je advies bij welke financiers je het plan het beste in kunt dienen.