Financieringsspecialist en Financieel Adviseur voor het MKB

Geld voor je ondernemersdroom?

Wanneer je voor investeringen staat heb je vaak zelf onvoldoende geld om alles in 1 keer te regelen. Een bank is dan vaak de meest logische financier.

De bank vraagt je vooraf om allerlei gegevens aan te leveren. Dan begint het: je snapt dat deze gegevens juist en volledig moeten zijn. Maar wat is juist en volledig? Heb je de goede stukken, zijn deze zo opgesteld dat de bank ermee uit de voeten kan?

Grip op je Bedrijf heeft jarenlange ervaring bij en met banken. Wij weten daardoor precies wat een bank verlangt. Door juist en volledig te zijn richting de financier wordt de doorlooptijd van je financiering vaak enorm verkleind.

Maar wacht eens? Is de bank wel de enige financier? Dat is tegenwoordig zeker niet zo. De bank ziet graag dat ook andere partijen delen van de financiering op zich nemen. Weet jij welke of zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het een must om een specialist te raadplegen.

Grip op je Bedrijf heeft toegang tot vele partijen die jou helpen je droom te realiseren. Ik ga graag voor je aan de slag om het beste financieringsvoorstel te krijgen!